Nyheter & Bilder

Idag öppnar vi för säsongen.
Vi har erbjudande på torskrygg för 199:-/kg. Gäller så långt lagret räcker.

Tis-fre 10 - 17
Lör- Sön 10 - 16

Välkomna!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi söker medarbetare i vårt team på Smygefisk & Rökeri i Smygehamn.

Butiksbiträde
Vi söker en serviceinriktad och positiv person som gärna har erfarenhet inom liknande arbete med expediering, kassahantering och delikatesser.
Arbetsuppgifterna blir främst att expediera våra kunder på ett tillmötesgående och professionellt sätt i vår fisk och delikatessbutik. Du ser till att det ser rent och snyggt ut samt att diskarna och hyllorna är påfyllda och fina hela dagen. Dina arbetsuppgifter innefattar också att man kan ta emot beställningar, svara i telefon samt håller rent och snyggt i butiken samt hjälper kallskänken med deras arbete. På Smygefisk & Rökeri jobbar vi ofta över gränserna, är flexibla, hjälps åt och har ett nära samarbete och kommunikation med övriga medarbetare. Dina arbetstider varierar beroende på vilket säsong det är, men det blir vanligtvis mellan 09:00-18:00 samt varannan helg.
Vi söker Sommarlovs- och helgjobbare samt Allmän Visstidsanställning 75-100%. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till smygerokeri@gmail.com

Serveringsvagn
Vi söker även personal till vår serveringsvagn, där serverar vi stekt sill, spätta med mos samt hamburgare och korv. Vi söker dig som jobbat med detta tidigare, till exempel gatukök, snabbmats-resturang, café eller dylikt. Under sommaren kommer det många kunder till just serveringsvagnen, därför söker en person som är stresstålig och samarbetar bra med sina kollegor. Anställningen är april-september 75%-100% enligt HRF.
Maila din ansökan till smygerokeri@gmail.com, märk din ansökan med ”Serveringsvagn”.
Serveringsvagn: Vi söker även personal till vår serveringsvagn, där arbetsuppgifterna mestadels kommer att innefatta expediering av kunder samt att man ska fylla på diskarna samt hyllor efter behov. Man ska också hålla rent så att det alltid är rent och snyggt på arbetsplatsen. Under sommaren kommer det många kunder till just serveringsvagnen, därför söker en person som är stresstålig och samarbetar bra med sina kollegor.
Anställningen är maj-september, vardagar samt varannan helg. Lön och anställningsavtal enligt kollektivavtal HRF/Visita.
Maila din ansökan till smygerokeri@gmail.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ett stort tack för säsongen 2018! Vi ses åter den 14 mars! ... See MoreSee Less

View on Facebook